CONTACTNLEN
Vacature leesteken

Student stages

Student stages

Ben je in de eindfase van je studie en ben je benieuwd naar de praktijk? Wladimiroff biedt gemotiveerde en enthousiaste studenten de mogelijkheid van een student stage. Deze stage duurt in principe acht weken.

Tijdens de stage kom je in aanraking met vele facetten van de (sanctierecht en/of fiscale) advocatuur. Een van de advocaten zal als stagebegeleider optreden. Daarnaast krijg je de kans om met alle advocaten 'mee te lopen' om zodoende een breed beeld van de advocatuur te krijgen.

Naast o.a. het analyseren van interessante dossiers, het doen van jurisprudentie onderzoek, en het schrijven van notities, zul je besprekingen en zittingen bijwonen. Daarnaast word je betrokken bij de jurisprudentielunches, waarin interessante uitspraken en zaken worden behandeld. Uiteraard schuif je ook aan bij de dagelijkse lunches en kantoorborrels.

Tijdens de stage ontvang je een marktconforme stagevergoeding. Daarnaast worden de reiskosten, indien deze niet gedekt worden door de OV-jaarkaart, vergoed op basis van openbaar vervoer 2e klas.

Na je stage vindt een evaluatiegesprek plaats en ontvang je een stagebeoordeling.

Geïnteresseerd? 

Ben je student Nederlands recht, mail dan je CV, cijferlijsten en motivatiebrief naar secretariaat@wlaws.com

Ben je student fiscaal recht, mail dan je CV, cijferlijst en motivatiebrief naar b.dekoning@wlaws.com